Bo en Colt gaan voor hattrick tijdens CDI Deauville!

Geplaatst op: 15 augustus, 2018

fullsizeoutput_20c5

Een aantal weken geleden zijn Bo en Colt aan start gekomen in het mooie CDI Deauville. En niet zonder resultaat. Met drie overwinningen keerde zij terug naar stal. Hieronder verteld Bo over haar ervaringen en successen tijdens CDI Deauville.

Een toch wel gespannen Colt in de landen proef. 

Bo verteld dat ze een fijne proef heeft kunnen rijden de eerste dag, met nog veel verbeterpunten aangezien Colt de ring toch wel wat spannend vond. Al met al was ze tevreden en behaalde een score van 69.902% en eindigde op de eerste plaats.

Een gefocuste Colt en Bo tijdens de Individuele proef.

”Ik heb erg fijn kunnen rijden in de individuele proef, Colt was erg goed bij de les en we maakten weinig fouten.” verteld Bo. Bo is erg blij dat ze de spanning van de vorige dag goed heeft kunnen laten afvloeien om vandaag weer zo goed mogelijk te kunnen rijden. Bo pakte ook hier de overwinning met een score van 70.490%!

Een bijna foutloze kür !

”In de kür  voelde ik dat Colt er weer helemaal met zijn gedachte bij was en kon ik weer optimaal kon rijden.” verteld Bo. De kür was erg goed en er zaten weinig tot geen fouten in. Ook de laatste dag won Bo met een super mooie score van 74.250%

Neem telefonisch contact op via 0516-463744 of Stuur een e-mail