Volgend jaar beschuit met muisjes bij Stal Oudhof!!

Geplaatst op: 28 juli, 2019

day of la divinia

Een aantal weken geleden zijn Bodethal’s Kosima (Koos) en Day of la Divina (D-day) beide drachtig gescand en dus verwachten wij volgend jaar twee veulens. Voor onze eerste fokproducten hebben wij gekozen voor twee zeer talentvolle hengsten van Stal het Gruyter.

Voor Koos hebben wij gekozen voor de goedgekeurde hengst Gruyter’s Bruno Mars. Zijn naam zegt het al: “Daar zit muziek in”. Deze chique moderne hengst beweegt met zeer veel souplesse en kracht. Dit heeft hij ook niet van een vreemde, vader Melle Bruno liep op 5 jarige leeftijd al Z2 dressuur en ZZ springen. Wij denken dat dit een hele mooie combinatie gaat worden met onze mooie, zeer goed bewegende merrie.

Voor D-day hebben wij voor een andere hengst van Stal het Gruyter gekozen. Zijn naam is Redd Bull en deze hengst is niet alleen herkenbaar vanwege zijn uitzonderlijke bewegingen maar, hij kan ook nog eens heel goed springen. Redd Bull zowel in Nederland als in Duitsland goedgekeurd. Wij denken dat dit de perfecte combinatie is voor onze talentvolle merrie.

Wij zijn erg blij met onze keuze voor deze hengsten en kunnen niet wachten tot de veulens er zijn.

 

Neem telefonisch contact op via 0516-463744 of Stuur een e-mail